10 anledningar att spela amerikansk fotboll

Varför du ska spela Amerikansk fotboll ?

Amerikansk fotboll väcker många motstridiga tolkningar, men ger ett sammansvetsat brödraskap å ena sidan, Skitprat och försvagande skador på motspelare. Detta förklarar varför sporten förblir kontroversiell trots dess utbredda popularitet. På det hela taget har dock fotboll mer positiva när det gäller att utveckla goda medborgare och ledare. I själva verket, många amerikanska presidenter kreditera deras framgångar med att spela fotboll medan unga män. Fotboll främjar drag som orsakar spelare att sticka ut från mängden.

Kondition

Fysisk styrka, uthållighet, smidighet, snabbhet och flexibilitet är alla förbättras från deltagande på ett fotbollslag. De flesta av dessa tillgångar erhålls i praktiken. Styrketräning genom gymnastik och vikter, uthållighets övningar, agility banor med däck och stegar, sprintar. Och olika mentala pass alla införlivas regelbunden träning och styrkepass samt disciplin.

Spelare som tränar amerikansk fotboll måste övervinna trötthet, upprätthålla koncentration. Och förblir förberedda för överraskningar på fältet för att vinna bollspel. Detta droppas genom upprepning, coachen ledning och positivt grupptryck. Historien ger gott rekord lag besegra motståndare med överlägsen styrka och förmåga genom ren kraft viljestyrka.

Samarbete

Lagarbete går utöver en grupp beslutar att arbeta tillsammans. Det uppnås när de gör så smidigt och effektivt. En quarter måste ha en känsla för snabbhet och smidighet i sina mottagare. Likaså måste defensiva spelare har en känsla av där varje lagkamrat är i sin ordning att omintetgöra en pjäs. Eller begränsa yardage vinster genom motståndarlaget. När spelare ser fördelen av att samarbeta i en enda ansträngning. Kan de använda det i sina akademiska och yrkesmässiga liv.

Ödmjukhet

Trots talang, enhet och instinkt, även de bästa spelarna blir frustrerade. Det finns inget som nederlag att sålla ut ego, fåfänga och stelhet som kan förgifta ett fotbollslag. Huruvida ett bakslag drabbar av en individ eller grupp som helhet, kan det fungera som en läro stund för idrottare. Syracuse University laget upptäckte detta i början av 1990-talet, när en medioker säsong följde i hälarna på en framgångsrik en.

Risker

Även om det inte är klassad som en extrem sport, har fotboll potential för allvarlig fysisk skada. I själva verket, veteran pro spelare som Troy Aikman tror de professionella ligorna har. Klev över linjen när det gäller fara för spelarna. Ändå något spel som involverar blockering och tacklingar är skyldig att bära risk. Om ansvarsfullt, kan den allestädes närvarande fara fungera som en möjlighet för förtegen idrottare att möta rädsla. Mod kan inte smidas i riskfria miljöer.

Broderskap

Delning i segrar, nederlag, lidande, disciplin och lärande smedjor alltid obligationer bland spelarna. De idrottare lära sig att uppskatta varandras goda sidor – och tolererar deras populärare. Tidigare Indianapolis Colts Rob Morris påminner många vänskapsband görs med college och pro lagkamrater. Och krediterar dem med att ha byggt sin karaktär. Han missar inte spelet så mycket av företaget som hans kollegor.

Lag sammansättning

Framgångsrika fotbollsspelare uppmärksamma, inte bara till spelet till hands, men också till sin omgivning. Medan en tränare skulle kunna kalla en pjäs som kräver offensiv backfielden att rusa till quarter vänstra för en överkoppling. Eller lateral kasta, kan försvaret förutse detta och spegla den offensiva rörelse i enlighet därmed. Följaktligen måste backfielden spelare och quarterbacken reagera snabbt med ett alternativ spel. Nog av dessa scenarier gör sinnena mer akut.

Analytisk förmåga
Ledarskap

Av varje Amerikansk fotbollslag kommer att stiga ledare. De begåvad med förmågan att uppmana, motivera och inspirera ofta lysa i samband med fotboll. Det är ingen överraskning, då, att nio av de senaste amerikanska presidenter antingen spelas eller stöds college fotboll. Vissa vill vinna mer, andra kommer inte följa lättja eller dåliga attityder. Oavsett motivation är ledaregenskaper utvecklas i en fotboll trupp.

Prestige utan tvekan, Amerikansk fotboll kommandon respekt för en stor majoritet av människor. Särskilt på skolastiska och top-tier kollegiala nivåer drar fotboll publik långt över andra lagsporter. Den mentala och fysiska seghet som krävs av fotboll har en säregen överklagande som gör spelet en effektiv intäkts producent. De som lägger på hög kan förvänta sig förtjänar och respekteras i sina samhällen.