Livet som vape och elcigg trickster

År 2009 var första gången jag fick syn på en vape. Jag satt med en kompis och klickade runt på youtube, efter grymma klipp. Ingen av oss visste egentligen vad en vape var. Men vid första ögonblicket på denna vape video så vart jag fast. Killen på klippet gjorde en massa feta vaping tricks och jag började genast googla runt på vape på nätet.

Jag hittade en lokal vape butik och två dagar senare så satt jag i bilen på väg dit 

Jag var nervös eftersom jag inte visste ett smack om elciggar då. Och inte hade en aning om vad det var jag var ute efter. Förutom att min vape skulle kunna leverera grymma clouds för att kunna göra elcigg tricks. Och jag fick en grym hjälp från biträdet i butiken.

Så det var enbart av den anledningen som jag började med vapen, jag ville bli en vape trickster. Jag rökte inte, jag snusade inte, jag gjorde ingenting som innehåll någon form av tobak eller nikotin. Det krävdes inte mycket för att jag skulle lära mig vaping tricks ungefär 4 månader. Så var jag bland dom på toppen och det bara ökar för varje dag.

Vape
Vape tricks

Men det gjorde ingenting för elcigg finns som nikotinfritt val. Och det var precise just det valet jag gjorde. Som vape trickster så är det oavsett bakgrund, en fördel att köra nikotin fritt ändå. 

Det finns ju en hel del fördelar

Med att vara en vapande trickster, bland annat sponsorer och mässor. Man skulle ju kunna säga att jag är välkänd inom vaping industrin. Med mina 140tusen följare på både youtube och instagram. Jag jobbar i en välkänd ecigg butik och jag åker run på mässor världen över. Bland annat för att promota vissa företag , men även för att tävla. Ja du läste rätt, det finns tävlingar för oss som håller på med vape tricks och det är sjukt roligt! Man vinner en massa grymma priser, bland annat pengar, juicer, modar och merchendies. 

Vejpar

Många frågar mig hur jag tror att min framtid som vape trickster kommer se ut. För i slutändan så tar ju tricksen slut och trenden kanske dör ut. Men jag tror att det alltid kommer vara populärt och ju större vapen blir i världen. Desto större blir mina möjligheter . Mässorna och företagen kommer ju alltid att finnas där. Och vape tricks lär aldrig dö ut som en trend för det kommer nya killar. Och tjejer med wow faktorer hela tiden inom vaping industrin.